terug

 

 

 

 

 

 

Heeft u een glasblazer nodig voor het ontwikkelen van een product? Of misschien enkel assistentie hierbij? DAoGlas levert professionele hulp en advies. In Nederland zijn verschillende studio's waar faciliteit te huur is en dus ook voor verschillende zaken geschikt. Maar soms vindt u daar niet het personeel bij. DAoGlas kan u de vakman leveren bij uw project.

U huurt dan uw specialist per dag en kunt rekenen op vakkundige ambachtslieden.

Prijzen voor dit soort diensten zijn:

  • Glasblazer: € 250,-
  • 1e Assistent: € 175,-
  • 2e Assistent: € 150,-
  • reiskosten: € 0,25 p/km

 

 

 

 

 

 

 

Workshop & Training - Teambuilding

Werken met heet glas is een ervaring op zich. Leren omgaan met hitte ,beweging , voelen denken zweten en afzien. Door te leren glasblazen zul je ontdekken waar jouw eigen fysieke barrieres liggen , de automatismes in jezelf. Het ambacht is al duizenden jaren oud en sterft langzaam uit. Maar toch blijft die betovering van het vuur en de prachtige vormen die ontstaan uit adem en hitte.

Toch, leren glasblazen duurt jaren en is zeer kostbaar om te doen. Het is helaas niet voor iedereen weggelegd om dit vak te doen. Daarom bieden we een "heat experience" aan in de vorm van een workshop. Een vuurdoop die zal laten blijken of dit iets voor je is. De enige waarschuwing die we erbij geven is dat glasblazen hoogst verslavend kan werken.

Een workshop kan worden gegeven bij deelname van minimaal 3 personen.